Tuintips

Je tuin of balkon is een naar eigen smaak ingerichte plek. Deze past bij je levensstijl. Je kunt er genieten van het buiten zijn en je voelt je er prettig. Iedere tuin, hoe groot of klein deze ook is, kan een ware uitbreiding van het woongenot zijn. Met deze tuintips kun je van je eigen tuin een heerlijk paradijs maken.

De tips

De tuintips dienen ter inspiratie om je tuin net even leuker en mooier te maken. Volop ideeën en praktische adviezen om de tuin te veranderen in een sfeervolle buitenruimte.

Regelmatig plaats ik hier nieuwe tuintips. De tips behandelen bijvoorbeeld het maken van een tuinontwerp en de aanleg. Ook de toepassing van potten en bloembakken en het diervriendelijk maken van de tuin komen geregeld aan de orde. Bovendien bied ik ruimte aan specifieke tips voor diverse tuinstijlen, trends en beplanting in de tuin. Hoe gebruik je kleur in je tuin, bijvoorbeeld? En waar houd je rekening mee als je een onderhoudsvriendelijke tuin wil?

Meer tips

De tuintips kun je naar eigen inzicht en tuinsituatie toepassen. Ben je geïnspireerd geraakt, maar vind je het moeilijk om de tips in je eigen situatie toe te passen, dan kan ik je helpen met een tuinadvies op maat. Neem contact op voor meer informatie over tuinadvies op maat of over een tuintip.