Tuinontwerp

Als je een nieuwe tuin wil of je wilt de tuin veranderen, is een tuinontwerp handig. Dit helpt bij het vinden van deze eigen identiteit. Het tuinontwerp geeft zowel de indeling als de sfeer weer. Ook geeft het houvast tijdens de aanleg van de tuin.
Tuinarchitectuur is een kunst. Enerzijds vraagt het creativiteit en ruimtelijk inzicht. Anderzijds is kennis van bodemsoorten, materialen, beplanting, uitvoering en onderhoud belangrijk om wensen te vertalen naar een tuin die bij jou en de omgeving past.

Daar komt een tuin- en landschapsontwerper om de hoek kijken. Als ontwerper denk ik met je mee en samen komen we tot de juiste sfeer, uitstraling en indeling. Ik voorzie je graag van tuinadvies, maak een ontwerp, een beplantingsplan of verzorg de voorbereiding en advisering van de tuinaanleg.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Architect

Als architect geef je met passie het gebouw vorm. Een uniek gebouw dat aansluit bij de wensen van de klant. De tuin of buitenruimte is de finishing touche en creëert de balans tussen het gebouw en de omgeving.
Wil je voor je klant het plaatje compleet maken, waarbij het gebouw en de buitenruimte perfect op elkaar aansluiten in vormgeving en functionaliteit? Neem dan contact op.