Detailtekeningen

Constructies als tuinhuisjes, pergola’s en trappen vormen vaak een enerverende aanvulling. Ze geven de tuin charme en zorgen voor hoogte- en dieptewerking. Ook kunnen ze functioneel zijn. Je kunt er bijvoorbeeld je tuinmeubelen netjes in opbergen, klimplanten begeleiden of een hoogteverschil overbruggen.

Voorbereiding

Constructies zijn door de benodigde werkzaamheden en materialen veelal prijzige elementen in een tuin. Het is dan ook belangrijk dat je er jarenlang van kan genieten. Dit bereik je door de bouw van de constructies goed voor te bereiden. Hiervoor maak ik detailtekeningen van de constructie.
Een detailtekening laat zien hoe je de constructie bouwt als je zelf met de aanleg aan de slag gaat. Ook voor een hovenier is het een handig hulpmiddel.

De detailtekening

De bouw van een constructie is afhankelijk van het tuinontwerp. Het ontwerp bepaalt de specifieke vormgeving en de benodigde materialen om de constructie te realiseren. Detailtekeningen zijn dan ook onmisbaar. In aanvulling op het tuinontwerp kan ik je voorzien van professionele tekeningen, die de juiste vormgeving combineren met passende materialen en de benodigde bouwwerkzaamheden.

Wil je meer informatie of advies over detailtekeningen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.