Totaalpakket

Zelf een tuinontwerp maken en de tuin aanleggen of het regelen van de aanleg door een hovenier vergt tijd, creativiteit en ruimtelijk inzicht. Daarnaast is kennis over bodem, materialen, aanleg en onderhoud noodzakelijk. Met het totaalpakket bied ik de oplossing.

Totaalpakket

Het totaalpakket omvat alle werkzaamheden die nodig zijn bij het veranderen of vernieuwen van de tuin, van de aanvankelijke tuinvraag tot en met de daadwerkelijke aanleg. Alles van dezelfde hand. Op professionele wijze creëer ik aan de hand van de tuinwensen je eigen paradijs. Daarbij zorg ik ervoor dat de tuin aansluit bij je levensstijl en het karakter van het huis en de omgeving.

Het totaalpakket bestaat uit:
–   het tuinontwerp, inclusief materiaalkeuze
–   het beplantingsplan, matenplan, de werkomschrijving en eventueel
    detailtekeningen
–   de aanvraag van offertes en de selectie van hoveniers
–   begeleiding en nazorg van de tuinaanleg
Samen onderhouden we contact met betrekking tot alle stappen, zodat we er zeker van zijn dat het eindresultaat geheel naar wens is.

Met het totaalpakket zijn vormgeving, materialen, beplanting en uitvoering optimaal op elkaar afgestemd. Jouw wensen vertaal ik naar een tuin met een persoonlijk karakter. Het totaalpakket neemt jou de tijd en zorg uit handen.

Neem contact op voor meer informatie over het totaalpakket.