Landelijke tuin

2021-01-08T10:41:12+01:00

Landelijke tuin

Deze tuin is gelegen tegen het bos aan de rand van het dorp. De tuin wordt omrand door een struikzone en de bomen van het bos. Deze bosachtige sfeer wilde de tuineigenaren behouden, aanvullen met verschillende kamers om de grootte van de tuin te doorbreken en van meerdere sferen te voorzien. Er is een binnentuin en ommuurde tuin met mediterrane sfeer, natuurlijke speelplek en vijvertuin, een boomgaard met kippen en moestuin.

De tuin heeft een landelijke uitstraling met besloten en open plekken, sluit aan bij de omgeving en de wensen van de bewoners.

Laat je inspireren en neem contact op voor meer informatie. Als tuinontwerper kan ik je helpen met een professioneel tuinontwerp en tuinadvies.

Kleine tuin

2021-01-08T10:41:12+01:00

Kleine tuin

Een tuin hoeft niet groot te zijn om er je eigen paradijs van te maken. Ook een kleine tuin kan naar eigen smaak ingericht worden.

Kleine tuinen zijn besloten en intiem, en dat maakt de tuin sfeervol. Het zijn kleine oases waar je kunt ontsnappen van de druk van het dagelijkse bestaan. Een kleine ruimte betekent ook dat de tuin al snel te vol en te druk is. Bij het ontwerpen van een kleine tuin is de functie van de tuin het belangrijkste uitgangspunt. Pas als je dat voor ogen hebt maak je er een prettige omgeving van.

Ontwerpvoorbeelden
De voorbeelden zijn tuinontwerpen van kleine tuinen, voor- en achtertuinen, waarbij de functie en de levensstijl van de eigenaren bepalen zijn geweest voor de vormgeving.
Het gebruik staat voorop, aangekleed met de persoonlijke smaak en passend bij de woning.

Laat je door de tuinontwerpen inspireren en neem contact op voor meer informatie. Als tuinontwerper kan je helpen met een professioneel tuinontwerp of tuinadvies.

Villa tuin

2021-01-08T10:41:12+01:00

Villa tuin

Een villatuin is een siertuin bij een groot vrijstaand woonhuis. De tuinen zijn met zorg ontworpen, passend bij de omgeving, de bouwstijl van de woning en de levensstijl van de bewoners. Dit is ook terug te zien in de voorbeeldtuinen.

In het eerste voorbeeld is het tuinontwerp van een moderne villa afgebeeld. De tuin sluit aan bij de wensen van de bewoners en de hedendaagse bouwstijl van de woning.
De foto’s van het tweede voorbeeld laten zien dat de tuin aansluit bij de monumentale villa en de omgeving. Hedendaagse materialen en de functies combineren het nu met het verleden.

Laat je inspireren en neem contact op voor meer informatie. Als tuinontwerper kan je helpen met een professioneel tuinontwerp en tuinadvies.

Natuurlijke tuin

2021-01-08T10:41:12+01:00

Natuurlijke tuinen

Een natuurlijke tuin is geïnspireerd op de natuur. Het is een inspiratiebron voor de vormgeving en de beplanting van de tuin.
Natuurlijke tuinen kunnen een groot oppervlak en een ‘wild’ uiterlijk hebben waar de natuur haar gang kan gaan. Maar ook kleine, hedendaagse tuinen kunnen op de natuur geïnspireerd zijn door bijvoorbeeld de tuin diervriendelijk in te richten met dieren aantrekkelijke planten.

Een tuin kan een natuurlijk karakter hebben door de vormgeving en functie. De tuinontwerpen van de natuurlijke tuinen in de voorbeelden zijn een combinatie van diervriendelijke inrichting en organische vormgeving met hedendaagse elementen.

Laat je inspireren en neem contact op voor meer informatie. Als tuinontwerper kan ik je helpen met een professioneel tuinontwerp en tuinadvies.

Moderne tuin

2021-01-08T10:41:12+01:00

Moderne tuin

Een moderne tuin is veelal een tuin met strakke vormen, hedendaagse materialen en functionele indeling. Het zijn tuinen om van te genieten en om in tot rust te komen. Maar ook om vrienden te ontvangen en voor kinderen om in te spelen.
Moderne tuinen reflecteren het huidige gebruik van de tuin en onze levensstijl. Het zijn paradijzen om te kunnen ontspannen van onze dagelijkse activiteiten of juist om het leven van binnen naar buiten te brengen.

De voorbeelden zijn tuinontwerpen van moderne tuinen, waarbij de functie en de levensstijl van de eigenaren als ook de gebouwen bepalend zijn geweest voor de vormgeving.

Laat je door de tuinontwerpen inspireren en neem contact op voor meer informatie. Als tuinontwerper kan ik je helpen met een professioneel tuinontwerp en tuinadvies.

Boerderij tuin

2021-01-08T10:41:12+01:00

Boerderij tuin

De tuin in dit voorbeeld accentueert de boerderij in lijnenspel, sfeer en materialen met een hedendaags tintje.
De plantenbakken van cortenstaal in de voortuin begeleiden de lengte van de boerderij. De beplanting heeft een romantische uitstraling en de fruitstruiken versterken de sfeer. In de achtertuin is speelruimte voor kinderen en honden met een sfeervol terras ten midden van beplanting.

De tuin sluit door de vormgeving en functies aan bij de wensen van de bewoners en het karakter van de woning.
Laat je inspireren en neem contact op voor meer informatie. Als tuinontwerper kan je helpen met een professioneel tuinontwerp en tuinadvies.