Werkwijze

Als tuinontwerper help ik je bij kleine en grote tuinvragen, voor iedere tuingrootte en voor elk budget. Aangezien iedere tuin en iedere opdrachtgever anders is, maak ik graag kennis in een persoonlijk gesprek. Dan kan ik een beeld krijgen van jou en je tuin, en toelichten op welke manier ik jou kan helpen.
Wellicht twijfel je nog of je zelf aan de slag wilt gaan of dat je een tuinontwerper in de arm wil nemen. Dan biedt een kennismakingsgesprek de gelegenheid hier meer inzicht in te krijgen. Daarna kun je een keus maken.

Een kennismakingsgesprek is een vrijblijvend en oriënterend gesprek bij je thuis. We bespreken de wensen en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn. Is een tuinadvies op maat of een professioneel tuinontwerp voldoende? Of is bijvoorbeeld een beplantingsplan en advisering van de tuinaanleg nodig?
Tevens bekijk ik de tuin om een indruk te krijgen van de ligging, omgeving, bodemeigenschappen en welke materialen en elementen eventueel hergebruikt kunnen worden. En natuurlijk is het van belang te weten wat de financiële mogelijkheden zijn.

Prijsopgave

Binnen enkele dagen na het gesprek ontvang je de vrijblijvende prijsopgave. De opgave is gebaseerd op de hoeveelheid werk en tijd die voor de gevraagde werkzaamheden nodig zijn, en op de wensen, het karakter van de tuin en de omgeving.
Ik ga aan de slag nadat met de prijsopgave akkoord is gegaan en de opdracht aan mij verstrekt is.

Een kennismakingsgesprek of meer informatie kun je via contact aanvragen.