Iedere buitenruimte heeft een eigen identiteit die voortvloeit uit het gebruik en de omgeving. Dit eigen karakter laat ik in zowel advies als ontwerp terugkomen. Het is mijn uitdaging om met creatieve en verrassende ideeën van jouw tuin of buitenruimte een paradijs te maken, waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Tuin- en landschapsontwerper Marion Engelen

20161211-marion-van-der-biezen-25-van-36

Onze leefomgeving en de natuur zijn mijn inspiratiebronnen. Waar en hoe we wonen, werken, recreëren en wat we leuk vinden, vormen de basis. Deze zaken zijn bepalend voor de gewenste functionaliteit, de praktische indeling en de sfeer die een tuin of projectlocatie uitstraalt.

Het bureau kenmerkt zich door de kennis en ervaring met zowel ontwerp als technische uitwerking. Creativiteit, kwaliteit, verbinding en samenwerking zijn kernwoorden die de leidraad vormen bij ieder project.
Mijn werk omvat tuin- en landschapsprojecten, zoals particulieren tuinen, tuinen van wooncomplexen, plantsoeninrichting, landschappelijke inpassingsplannen, recreatieterreinen en –parken. Het complete pakket van advies en ontwerp tot en met uitvoeringstekeningen en advies uitvoering. Volledig afgestemd op jouw wensen.