Een tuin krijgt een eigen identiteit die voortvloeit uit je levensstijl en de woonomgeving. Dit eigen karakter laat ik in zowel tuinadvies als tuinontwerp terugkomen. Het is mijn uitdaging om met creatieve en verrassende ideeën van jouw tuin een paradijs te maken, waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Tuinontwerper Marion Engelen

20161211-marion-van-der-biezen-25-van-36

Inspiratie

Onze leefomgeving en de natuur zijn daarbij mijn inspiratiebronnen. Waar en hoe we wonen en wat we leuk vinden, vormen de basis. Deze zaken zijn bepalend voor de gewenste functionaliteit, de praktische indeling en de sfeer die een tuin uitstraalt. Tegelijkertijd laat de natuur ons genieten van haar prachtige seizoenen en haar bewoners. Dit breng ik samen in een functioneel en eigentijds ontwerp.

Kennis en ervaring

De nodige praktische ervaring en kennis heb ik opgedaan tijdens mijn studies Kaderfunctionaris groenbeheer aan het Agrarisch Onderwijs Centrum (AOC) Limburg en Tuin en landschapsinrichting (afstudeerrichting ontwerpen) aan Hogeschool van Hall Larenstein.  En in het werkveld bij Taken landschapsplanning en 3span Bouwbureau als tuin- en landschapsontwerper.

Deze kennis en ervaring en mijn creatieve aard en ruimtelijk inzicht zet ik in. Zo maak ik voor iedere tuin een goed ontwerp, dat jarenlang meegaat.

3span Tuin en landschap

Om particulieren tuinadvies te geven en persoonlijke tuinen te ontwerpen heb ik mijn eigen ontwerpbureau 3span Tuin en landschap opgezet. Het bureau is gevestigd in Reuver en werkzaam in Limburg en daarbuiten.
Naast particulieren tuinen ontwerpt en adviseert 3span Tuin en landschap ook kleine en grote (landschappelijke) projecten in de branches recreatie/horeca en openbare ruimtes.

3span Tuin en landschap heeft een samenwerkingsverband met 3span Bouwadviesbureau. Dit bureau verzorgt advies, ontwerp en projectmanagement voor woningen en andere bouwwerken. Wij bieden een combinatiepakket aan: Een nauwe samenwerking tussen de ontwerpers met als eindresultaat een woning en tuin die volledig op elkaar en op jouw wensen zijn afgestemd.

Meer informatie over projecten in de kinderopvang, recreatie/horeca en 3span Bouwadviesbureau kun je vinden op www.3span.nl of neem vrijblijvend contact op.