Inrichtingsplannen

De straat waarin we wonen, het park waar we wandelen, het kantoor waar we werken en het recreatiepark om te ontspannen vormen onze leefomgeving. Niet alleen beleving en functionaliteit maakt dat we ons er prettig voelen, ook de samenhang met de omgeving speelt daarbij een grote rol.

Als tuin- en landschapsontwerper help ik architecten, hoveniers, particulieren, ontwikkelaars, bedrijven en overheden met hun inrichtingsvraagstuk in het landelijk- en stedelijk gebied, zodat de ideeën worden omgezet in concrete plannen.
Naast creatief en functionele vormgeving van de inrichting zorg ik voor de uitwerking van de plannen en adviseer bij de uitvoering om het gewenste eindresultaat te behalen. Het voordeel is een totaaloplossing van visievorming en ontwerp tot en met de realisatie.

Hoe kan ik helpen?

– Visieontwikkeling
– Landschappelijk inpassingsplan
– Inrichtingsplannen
– Uitvoeringstekeningen
– Beplantingsplannen
– Advies realisatie

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Een greep uit voorgaande projecten

Situatietekening nieuwbouw recreatiewoningen EuroParcs Maasduinen Belfeld – landschappelijk inpassingsplan splitsing woonboerderij Bavel – beplantingsplan Klooster Zusters van Onze Lieve Vrouw Tegelen – inrichtingsplan buitenruimte kantoor/fabriek Vandersande Kessel – beplantingsplan wooncomplex Aan de Lings Tegelen – inrichtingsplan wooncomplex Rustoord Reuver – inrichtingsplan natuurvriendelijke rotondes Belfeld – inrichtingsplan uitbreiding Recreatiecentrum De Heidebloem Schaijk – inrichtingsplan Jachthaven Bruinisse – inrichtingsplan herbouw centrum recreatiepark Lommerbergen